Vítejte v našem obchůdku plného láskyplné energie kamenů a orgonitů. Pokud budete mít dotaz, neváhejte nás kontaktovat na email: info@kamenyprozdravi.cz, nebo na tel: 777289977. Přejeme vám kouzelné a pohodové dny, Karolína & Tomáš.
Logo
Po - Pá, 15 - 20h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
28.01.2023
Naskladněny nové druhy tyčinek & doskladněna bílá šalvěj
Milí přátelé,  dnes jsme naskladnili spoustu nových druhů tyčinek, hlavně ty se šalvějí (nejočistnější bylinou, považovanou mnoha národy za posvátnou... číst celé
05.01.2023
Jak ověřujeme recenze?
Milí přátelé,  jak možná někteří z vás víte, dnem 6.1.2023 vstupuje v platnost novela zákona o ochraně spotřebitele, také nazývaná jako Tlačítková no... číst celé
19.12.2022
Vánoční objednávky uzavřeny. Děkujeme :-)
  Milí přátelé,  z celého srdce vám děkujeme za krásný předvánoční čas, za všechny vaše dotazy, emaily a objednávky. V tuto chvíli jsme již uzavře... číst celé
Zobrazit všechny novinky
10% sleva pro registrované nováčky.

Slevový kód pro 10% na první nákup je X2020 a zadejte jej ve spodní části košíku. Objednávka se hned automaticky upraví.

Moc děkujeme a přejeme krásný den. Karolína & Tomáš. 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Tomáš Kavala, se sídlem Nabdín 35, 27324, Velvary, IČO: 71274260, zapsaná u Městského úřadu Slaný, odbor obecní živnostenský úřad  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@kamenyprozdravi.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Newsletter zasíláme cca 1x měsíčně.
Informace pro zákazníky

 

     

Praktické informace + návody
Kontakty + prodejna

Tomáš Kavala - Kamenyprozdravi.cz

Nabdín 4, Velvary, 273 24
Ičo: 71274260
Jsem zapsán v živnostenském rejstříku

Prodejna je otevřena od 15-20 hodin jen pro předem objednané klienty po telefonické, nebo emailové dohodě - je tedy nutné se s námi včas domluvit. Návštěvám bez objednání není bohužel možné se věnovat, obzvlášť pokud zde zrovna bude klient, se kterým probíhá objednaná konzultace, léčení, nebo výběr kamenů a orgonitů.  Děkujeme za pochopení.
Na prodejně je opět od 1.1.2023 možno platit i kartou. 

Platební metody pro nákup v eshopu. 

MasterCard VISA VISA Electron Maestro Dinners Club Platba24 Moje Platba eKonto mBank MONETA Fio banka ČSOB Poštovní spořitelna Equa bank 

 

Tomáš Kavala
Tomáš Kavala
Po - Pá, 15 - 20h
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz