Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 801,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
02.12.2021
Nový sklad je tu :-)
Milí přátelé,  jak jsme avizovali, dnes jsme spustili nový sklad našich orgonitů. Od teď tedy všechny orgonitky, které u nás vidíte, jsou vyrobené a ... číst celé
30.11.2021
Doručení do Vánoc
Objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17.12.2021   Vážení přátelé,  Vánoční objednávky s doručením do Vánoc přijímáme do 17.12.2021 23:59:59... číst celé
27.11.2021
Od 2.12.2021 nový skladový systém - pozor na Vaše košíky!
Milí přátelé,  přemýšleli jsme, jak vám umožnit nakupovat co nejdéle a nemuset uzavřít vánoční objednávky hned na začátku prosince (tak jak to bylo v... číst celé
Zobrazit všechny novinky
10% sleva pro registrované nováčky.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Tomáš Kavala, se sídlem Nabdín 35, 27324, Velvary, IČO: 71274260, zapsaná u Městského úřadu Slaný, odbor obecní živnostenský úřad  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@kamenyprozdravi.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Newsletter zasíláme cca jednou za 14 dnů. (ale spíše 1x měsíčně)
Informace pro zákazníky

 

                       

Praktické informace + návody
Kontakty + prodejna

Tomáš Kavala - Kamenyprozdravi.cz

Nabdín 4, Velvary, 273 24

Ič: 71274260;  Dič: CZ7703040345

Jsem zapsán v živnostenském rejstříku

 Termíny pro objednání do kamenné prodejny jsou aktuálně
velmi vytížené, počítejte tedy prosím s objednáním alespoň 14 dní předem. 

Kamenná prodejna nemá žádnou pevnou otevírací dobu. Otevřeme ji vždy jen pro vás po telefonické dohodě - je tedy nutné se s námi včas buď telefonicky nebo přes email domluvit. Návštěvám bez objednání není bohužel z kapacitních důvodů možno se věnovat . Děkujeme za pochopení.

 
 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.