Pro základní funkčnost, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Sleva pro nové zákazníky  Vážení zákazníci,  pokud se vám nezobrazilo úvodní okénko s kódem na 10% slevu pro "nové... arr3VĚRNOSTNÍ PROGRAMVážení přátelé,  s velikou radostí vás informujeme, že jsme právě spustili systém VĚRNOSTNÍ... arr31000 druhů orgonitů je u nás = máme důkaz, že přímo ovlivňují AURU člověka. Vážení přátelé,  je nám velkým potěšením, že vám můžeme představit výsledek našeho pokusu, který... arr3Nově otevřená kamenná prodejna na adrese: Nabdín 4, 273 24, VelvaryVážení přátelé,  máme pro vás úžasnou novinku, kterou jsme pro vás dlouho připravovali a nyní vám... arr3Novinky v orgonitech + nové druhy dopravy od 77,- (27.4.2019) Vážení přátelé,  rozšířili jsme se o další krok v doručování...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 68,00 Kč (2,99 EUR)
Skladem/výroba
naše cena 119,00 Kč (5,24 EUR)
Vyprodáno - kontaktujte nás

KONTAKTY

Tomáš Kavala - Kamenyprozdravi.cz
Nabdín 35
Velvary, 273 24
tel: +420 777 28 99 77
napište nám
Ič: 71274260
Jsem zapsán v živnostenském rejstříku

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 498,00 Kč (65,91 EUR)
Skladem/výroba
naše cena 3 998,00 Kč (175,91 EUR)
Skladem/výroba
naše cena 698,00 Kč (30,71 EUR)
Skladem/výroba

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Tomáš Kavala, se sídlem Nabdín 35, 27324, Velvary, IČ 71274260, zapsaná u Městského úřadu Slaný, odbor obecní živnostenský úřad  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@kamenyprozdravi.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů