Milí přátelé, děkujeme za vaši návštěvu v našem obchůdku. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás prosím obrátit buď telefonicky na čísle +420 777 28 99 77 nebo na emailu info@kamenyprozdravi.cz Přejeme vám kouzelné a pohodové dny, Karolína & Tomáš
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 801,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
30.12.2021
Veselého Silvestra a vše nejlepší do nového roku :-)
Milí přátelé,  chtěli bychom ke konci roku využít příležitosti a z celého srdce vám poděkovat za vaši přízeň v roce 2021. A že to byla jízda :-) Jsme... číst celé
02.12.2021
Nový sklad je tu :-)
Milí přátelé,  jak jsme avizovali, dnes jsme spustili nový sklad našich orgonitů. Od teď tedy všechny orgonitky, které u nás vidíte, jsou vyrobené a ... číst celé
30.12.2021
Novinky z konce roku, technické informace
Milí přátelé,  jak se vám nejspíše již doneslo, dnem 1.1.2022 vstupuje v platnost Novela zákona o elektronických komunikacích. Jedná se zejména o to,... číst celé
Zobrazit všechny novinky
10% sleva pro registrované nováčky.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost Tomáš Kavala, se sídlem Nabdín 35, 27324, Velvary, IČO: 71274260, zapsaná u Městského úřadu Slaný, odbor obecní živnostenský úřad  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Newsletter zasíláme cca jednou za 14 dnů. (ale spíše 1x měsíčně)
Informace pro zákazníky

 

                       

Praktické informace + návody
Kontakty + prodejna

Tomáš Kavala - Kamenyprozdravi.cz

Nabdín 4, Velvary, 273 24

Ič: 71274260;  Dič: CZ7703040345

Jsem zapsán v živnostenském rejstříku

 Termíny pro objednání do kamenné prodejny jsou aktuálně
velmi vytížené, počítejte tedy prosím s objednáním alespoň 14 dní předem. 

Kamenná prodejna nemá žádnou pevnou otevírací dobu. Otevřeme ji vždy jen pro vás po telefonické dohodě - je tedy nutné se s námi včas buď telefonicky nebo přes email domluvit. Návštěvám bez objednání není bohužel z kapacitních důvodů možno se věnovat . Děkujeme za pochopení.

Platební metody

MasterCard VISA VISA Electron Maestro Dinners Club Platba24 Moje Platba

 eKonto mBank MONETA Fio banka ČSOB Poštovní spořitelna Equa bank Bitcoin

 
 

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz