Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
04.06.2020
Aktivace platební brány a bankovních tlačítek
Přátelé,  dne 4.6.2020 byla schválená naše žádost k ČNB a tak můžeme aktivovat platby kartou a rozšířit tak naše služby pro vás.  Bankovní tlačítka ... číst celé
03.06.2020
Nový vzhled stránek
Dnes 3.6.2020 jsme spustili nový vzhled a prostředí našeho eshopu. Vylepšení se projeví zejména v lepším zobrazení na vašich elektronických zařízeníc... číst celé
17.03.2020
Aktuality ze 7.4.2020
Přátelé,pokud jste u nás poprvé máme pro vás uvítací slevu 10% na první nákup :-).Pro naše stále a věrné příznivce jsme aktivovali VĚRNOSTNÍ PROGRAM s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
10% sleva pro registrované nováčky.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost Tomáš Kavala, se sídlem Nabdín 35, 27324, Velvary, IČO: 71274260, zapsaná u Městského úřadu Slaný, odbor obecní živnostenský úřad  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme cca jednou za 14 dnů. (ale spíše 1x měsíčně)

 

 

Informace pro zákazníky

                       

Praktické informace + návody
Kontakty + prodejna

Tomáš Kavala - Kamenyprozdravi.cz

Nabdín 35, Velvary, 273 24

Ič: 71274260;  Dič: CZ7703040345

Jsem zapsán v živnostenském rejstříku

 

Prodejna je otevřena jen po předchozí domluvě.

Bez objednání vás bohužel nemůžeme provést a věnovat se vám. 

Děkujeme za pochopení. 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.